L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge ha dut a terme  durant aquest estiu una excavació de roca mitjançant la tecnologia del morter expansiu.

La situació de l’obra en una zona residencial, de turisme i càmpings de la Costa Brava, entre les poblacions Calonge i Platja d’Aro; condicionaven l’execució essent quasi impossible treballar durant els mesos d’estiu amb martells hidràulics degut al soroll que es generaria, molestant als veïns en època de vacances.

 

excavació roca amb morter expansiu 2

 

La solució proposada per la nostre empresa va ser la utilització del sistema d’excavació en roca mitjançant el morter expansiu. Aquest sistema és el més convenient per zones residencials on el nivell de soroll dels martells és menys tolerat i també es ideal per les zones de difícil accés per la maquinària.

D’aquesta manera es va poder seguir amb la planificació prevista al projecte, tot solucionant aquest imprevist sense afectar als costos de l’obra.

MASSACHS Obres i Paisatge  té experiència contrastada en el món de les excavacions amb  més de 50 anys d’història i  que avui en dia avalen les nostres obres.

El morter expansiu és una alternativa amb menys impacte mediambiental que l’excavació mitjançant voladures i que els martells hidràulics.

 

 

 

Publicacions relacionades:

Morter expansiu – Excavació en roca

Moviment de terres i Excavacions

Obra Pública i Privada

Parc de Maquinària

 

Per més informació posi’s en contacte.

Comments are closed.