L’empresa Massachs Obres i Paisatge ha dut a terme l’enderroc de l’emblemàtic edifici de Can Cornetes de S’Agaró.

 

Aquest edifici exercia de barrera arquitectònica al carrer principal (avinguda de platja d’Aro) de S’Agaró afectant greument durant tots aquests anys la mobilitat d’aquest municipi situat entre Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

La construcció que era fora de l’alineació de la resta d’edificis ocupava tota la vorera i dividia fortament el poble afectant econòmicament als comerços i el propi desenvolupament del municipi.

 

L’enderroc de Can Cornetes és una actuació que s’ha dilatat al llarg del temps, però aquest mes de Febrer de 2015 l’empresa MASSACHS Obres i Paisatge slu, especialitzada en enderrocs i gestor autoritzat per l’agencia de residus de Catalunya, ha dut a terme les obres de enderroc i la gestió de residus de l’edifici tancant així una pàgina de l’historia de S’Agaró i marcant un important punt d’inflexió pel seu desenvolupament econòmic i social. 

 

 

Comments are closed.