El passat 7 d’Agost es va fer entrega de l’urbanització dels carrers de la nova escola de Vall d’Aro i d’accés al camp de futbol, al terme municipal de Castell-Platja d’Aro. Tanmateix, es van construir les instal·lacions de sanejament i enllumenat entre altres feines.

Urbanització carrers nova escola Castell d'Aro - MASSACHS Obres i Paisatge

Un dels factors més importants d’aquesta obra era la coordinació de les obres d’acondicionament i urbanització dels carrers amb l’obra que realitzava la constructora de l’escola. La perfecte coordinació entre les dos empreses ha comportat que no es doni cap retard per cap de les dues obres i que aquestes es desenvolupin segons el previst.

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge ha pogut acabar i entregar l’obra  el 7 d’Agost, dies abans del termini previst i ja està plenament operatiu, finalitzant així les restriccions que hi ha hagut per accedir al Camp Municipal de Futbol i a l’Insititut Ridaura.

A continuació anomenem algunes de les feines que s’han realitzat:

– Enderroc paviments antics i fresat asfalt

– Moviment de terres, excavació, terraplè i piconatge.

– Formació nous paviments voreres, llambordes, formigó, sauló… amb acabats i entregues varies.

– Construcció nova xarxa aigües pluvials

– Construcció nova xarxa aigües residuals

– Construcció nova xarxa telèfon.

– Construcció xarxa aigua potable.

– Construcció nova xarxa baixa tensió i instal·lació de l’enllumenat.

– Formació aparcament per vehicles.

– Senyalització vertical i horitzontal dels carrers. Senyals i pintura.

– Muntatge de mobiliari urbà. Papereres i bancs.

 

Comments are closed.