L’Ajuntament de Cassà de la Selva, ha confiat en MASSACHS,  per la millora i estabilització de la pavimentació del Passeig Vilaret mitjançant l’aplicació del sistema sistema SAULO SOLID, davant les queixes dels firaires i usuaris del mercat setmanal del municipi, per un paviment evidentment malmès i amb constants problemes de pols, fangs i mala accessibilitat.

_________________________________

El Passeig Vilaret atrau un elevat volum de gent del poble i dels municipis veïns, al ser l’emplaçament dels mercats setmanals dels dimecres i dissabtes del municipi. Degut a aquest ús, s’han anat generant problemes d’erosió considerables, que units als problemes de pols i l’efecte de la pluja que ocasionava nombrosos problemes de fang,  no quedava garantida la correcta accessibilitat al mercat.

Davant d’aquests fets, que ocasionaven constants queixes de firaires i usuaris, l’Ajuntament de Cassà de la Selva ha confiat en nosaltres per l’estabilització i millora del paviment, mitjançant l’aplicació del sistema  SAULÓ SÒLID, ja que ofereix unes altes prestacions i una elevada resistència a l’erosió evitant la formació de pols i fangsense necessitat de manteniment durant anys.

  • ABANS: Problemes d’erosió, de pols, basses i de fang. Manteniment periodic per què resti en condicions «aptes» pel seu ús.
  • DURANT: Obres de pavimentació natural de terra estabilitzada amb el sistema certificat Sauló Sòlid.
  • DESPRÉS: El paviment Sauló Sòlid és la solució als problemes anteriors exposats, sense cap manteniment resta en bones condicions per l’ús projectat durant anys. El seu aspecte es natural al ser un paviment de terra, amb el seu digne envelliment s’integra perfectament a la natura i és respectuós amb el medi ambient.

 

L’aspecte del paviment SAULO SOLID és totalment natural ja que és un paviment de terra i la seva perfecta planimetria és apte per a persones amb mobilitat reduïda, cadires de rodes, cotxets de nadons i carrets del transport de mercaderies.

L’experiència guanyada en les diverses obres on MASSACHS ha executat el sistema SAULÓ SÒLID en zones utilitzades com a mercat setmanal, com son la del Passeig de Sant Feliu de Guíxols o la de Rambla Pau Casals de Tossa de Mar, ens fa garantir l’èxit d’aquest paviment, per l’ús indicat.

Amb l’execució d’aquesta estabilització amb SAULÓ SÒLID, s’han solucionat totes les problemàtiques preexistents, i l’Ajuntament, els firaires i els usuaris, estan plenament satisfets amb el resultat.

Per més informació, estudis o pressupostos posi’s en contacte! 

Comments are closed.