Massachs finalitza amb total èxit, les obres d’execució del nou col·lector de la Carretera de Girona del municipi de Sant Feliu de Guíxols, escurçant en 3 mesos i mig el termini previst.

Les obres van estar adjudicades a la nostra empresa per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, per un import de més de 260.000 euros.

L’execució ha estat tot un èxit i tant l’Ajuntament com els vianants i altres usuaris de la zona, han quedat plenament satisfets.

 

QUINES ACTUACIONS HEM REALITZAT?:

 

  • L’actuació principal ha estat la instal·lació de tub de formigó de gran diàmetre (1000 mm. interior) a rasa de fins a 4,50m. de profunditat

 

 

  • El rebliment de la rasa s’ha executat segons projecte amb GRAVACIMENT, material totalment fabricat, estés i compactat amb mitjans propis.

 

  • Ha estat una obra de gran dificultat, degut a gran varietat de terreny trobat: des de roca de gran duresa fins un tram de sorres, que han fet necessàries entibacions.
  • S’han hagut de desviar alguns serveis, com un tram d’una de les principals canonades de la xarxa d’aigua potable de Sant Feliu de Guíxols. Aquests treballs van tenir una durada de menys de 10h.

 

  • L’obra s’ha realitzat a trams per minimitzar les molèsties als veïns i a la circulació

 


 

Amb l’experiència de més de 50 anys en el món de la construcció, parc de maquinaria propi, personal qualificat i professional i els millors proveïdors i instal·ladors del sector

 

 

Enllaços destacats:

http://guixols.cat/la-ciutat/not%C3%ADcies/6178-dilluns-comencen-les-obres-de-la-carretera-de-girona-i-santa-magdalena.html

 

Per més informació posi’s en contacte!

Comments are closed.