There is nothing to show here!
Slider with alias slider15 not found.

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge sempre s’ha esforçat en aplicar les més avançades tecnologies dins el món de la construcció. La evolució del sector, de les empreses i de les tecnologies a aplicar és molt important per a poder prestar serveis i productes de qualitat i a preus competitius de mercat.

 

Portem des de l’any 1997 aplicant el reciclatge a les runes de construcció i aconseguint els millors processos amb la fi de poder aplicar l’àrid reciclat com a: sub-base, base, drenatge, sòl, ciment i formigó.

Pel que fa a les aplicacions del sauló natural de la nostre pedrera «Mas Patxot», des del seu inici d’explotació hem fet la investigació necessària per poder oferir una de les millors sorres rentades per paleta, formigons i sorra de molí per morters.

L’aplicació del sauló com a paviment natural de camins i espais per aparcament és una necessitat ambiental i paisatgística. Actualment  comercialitzem un sauló tècnicament millorat amb el nom de Sauló Parc que ofereix unes altes prestacions a nivell tècnic per les seves diverses aplicacions.

A partir de l’any 2007 vàrem començar a investigar i a fer proves de laboratori per a seguir millorant els paviments de terra i a partir de l’any 2012 disposem d’un departament especialitzat en PAVIMENTS NATURALS i oferim el nostre sistema certificat per estabilitzar paviments de terra SAULO SOLID i TERRA SOLIDA.

 

«A dia d’avui seguim realitzat assaigs, proves i investigacions a nivell internacional per a seguir evolucionant els nostres processos.»

 

L’adquisició de la planta mòbil de formigó ens ha permès investigar l’aplicació a l’obra de morters amb fibres de polietilè, l’aplicació de formigons amb àrids reciclats, l’aplicació del sòl ciment amb àrid reciclat i amb sauló. Actualment estem realitzant un ampli estudi sobre el formigó colorat en massa i el formigó de reciclat.

 

Per a altre banda, fa anys que portem a terme estudis sobre la reducció de pols en camins de sauló. Actualment portem a terme proves sobre les millores del procés de re-vegetació que s’aconsegueixen a través de l’aplicació de les terres prominents del reciclatge de terres i runes.

 

<Actualitzant la pàgina, disculpin les molèsties>