Reg anti-pols de mescles d’additius naturals per eliminar la pols en paviments de terra.

Ideal per eliminar la pols dels carrers i camins de terra en càmpings, vies verdes, finques i camins rurals. Reducció considerable de la pols mitjançat reg superficial d’additius naturals.

Eliminar la pols. Reg superficial de polimers Sabadell 2

L’empresa Massachs Obres i Paisatge te experiència àmpliament contrastada en el mon de moviment de terres, i més concretament en la creació, millora i manteniment de camins.

Des de l’any 2012 disposem de un departament especialitzat anomenat: Paviments Naturals.

Com a millores oferim diferents serveis en funció de les necessitats del client i de la inversió prevista per cada actuació:

Control de la pols: Sistema per eliminar i reduir la pols que es genera en els camins de terra. Solució de baix cost amb una durada de 3 a 8 mesos.

Reg superficial de polímers: Millora de la capacitat portant i de la resistència a l’erosió del paviment de terra. Durada de 3 mesos a 1.5 anys.

Sistemes d’estabilització certificats: Actuacions amb garanties de qualitat, resultats mínims garantits i de més durada. Paviment de terra estabilitzada amb els sistemes certificats SAULO SOLID i TERRA SOLIDA. Durada de 2 anys a 10 anys.

Disposem dels coneixements tècnics i de la maquinària necessària per a realitzar aquestes actuacions amb resultats satidfactoris a preus competitius.

Tenim amplia experiència en aquestes tècniques i una gran diversitat d’obres executades per tot Catalunya que ens avalen.

Per més informació, estudis d’obra o pressupostos estem a la seva disposició.

Posi’s en contacte.

?

IMAG0996_1

palamós abans i desrpès