Projecte de restauració del paratge de Tudela-Culip (Club Med) al Parc Natural del Cap de Creus from Mun Films on Vimeo.

 

MASSACHS Obres i Paisatge va dur a terme la restauració del Club Med al Paratge de Tudela a Cadaquès. Aquesta obra emblemàtica, totalment singular pel seu emplaçament, va consistir principalment en la des-construcció de més de 450 habitatges i reciclatge «in situ» de uns 42.000 m3 de residus.

 

El centre turístic del Club Med estava situat dins d’un espai d’interès natural al Parc Natural del Cap de Creus, per aquest motiu es va decidir realitza un projecte de restauració de la zona afetada per la urbanització i edificis d’aquest complex residencial.

 

A part de la des-construcció dels 450 habitatges, el projecte de restauració també constava d’altres tasques de recuperació de la natura i l’entorn com l’extracció de més de 90 ha de flora invasora no autòctona.

 

 

A continuació adjuntem un reportatge de amb imatges on s’aprecia l’abans i el després de l’actuació, parts d’execució, l’obra finalitzada i detalls dels acabats:

 

[slideshare id=31880798&doc=restauraciclubmediterranedecadaqus-140304031104-phpapp02]