L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge slu dona un servei professional en la gestió i reciclatge de runes. Formem part del Gremi d’àrids de Catalunya i som gestors autoritzats de runes de la construcció per l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

 

Tot el que es construeix prové de matèries primes que s’extreuen de la natura. Aquests recursos son finits i la seva extracció cada vegada és més costosa.

Per aquests motius, la nostre empresa fa molts anys que es dedica a gestionar runes provinents del món de la construcció i  procedeix al seu corresponent reciclatge per poder tornar a introduir la runa al mercat com a àrid reciclat de Qualitat.

 

El servei de reciclatge es dona amb un equip mòbil que podem desplaçar a l’obra.

 

L’equip tècnic i els recursos de maquinària que disposa l’empresa MASSACHS Obres i Paisatge slu. fan que ofereixi un servei professional, eficient i competitiu de gestió i reciclatge de runes.

 

 

 

Serveis de Runa de la construcció:

Enderrocs

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge té una llarga experiència en enderrocs i demolicions, havent realitzat algunes de les actuacions més emblemàtiques del nostre territori.

Gestió de Runes

Som gestors autoritzats i oferim aquest servei a les comaruqes de Girona, la Selva i el Baix Empordà. Disposem d’un equip de reciclatge mòbil.

Transport i Recollida de Runa

Tenim autoritzats diversitat de camions amb contenidors de diferents mides per el transport de diverses tipologies de residus.

Servei de lloguer de contenidors de runa a l’obra.

Reciclatge de Runa

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge te un departament especialitzat en reciclatge de runa. Tenim la planta de reciclatge a la nostre base i equip de reciclatge mòbil per desplaçar-se a l’obra.

Equip mòbil de reciclatge de Runa

Disposem d’un equip mòbil per a desplaçar a l’obra i reciclar  «in situ»  la runa generada a la mateixa.

D’aquesta manera estalviem el cànon i transport de la runa, així com la compra i aportació d’àrid de pedrera.

Productes resultants del reciclatge de la Runa

Com a empresa del món de la construcció assumim certa responsabilitat en el procés de reciclatge de la runa generada en el nostre sector.

Per aquest motiu el departament de I+D de l’empresa s’encarrega de trobar noves possibilitats als àrids resultants d’aquest procés de reciclatge re-introduint aquests àrids altre vegada al món de la construcció.

 

 

Contacte