Benvolguts/des,

Ens complau informar-los que el proper Dijous 28 de Gener es realitzaran unes  jornades tècniques SaulóSòlid a Costa d’alou (T.M. Llagostera).

 

En motiu de l’obra Pavimentació natural de la via verda Girona – Sant Feliu de Guíxols, tram Costa d’Alou, els invitem a una vista tècnica on s’introduirà la cultura de la terra estabilitzada i les seves aplicacions, es podrà veure l’execució del sistema certificat SAULO SOLID i un tall de paviment de terra estabilitzada ja acabat.

 

 

 

L’estabilització de terra és una alternativa a paviments de formigó o asfalt, on s’incrementa considerablement la resistència de la terra evitant la formació de regueres, fang i nova vegetació durant anys. Un paviment natural respectuós amb el medi ambient i que s’integra perfectament a la natura.

 

Les jornades estan dirigides a totes les persones  que hi estiguin interessades: caps d’àrea, tècnics, arquitectes, enginyers, particulars, representants entitats privades i públiques. Es preveuen dos torns de visita a les 11 h, i a les 16:30h.

 

 

 

Agrairíem que confirmessin assistència via correu o telèfon i ens facilitessin les dades de contacte per tal de poder proporcionar-los la millor atenció possible.

Els facilitem el punt de trobada un cop ens confirmin assistència mitjançant Url exacte del lloc en qüestió.

La persona de contacte és l’Eduard Massachs a eduard@massachs.com o al 972 837 113.

Poden trobar més informació a www.massachs.com, www.saulosolid.com i www.terrasolida.com.

Rebin una cordial salutació,

Eduard Massachs