Una vila emblemàtica en la seva restauració global com Peratallada, al terme municipal de Forallac, ha confiat en els nostres coneixements i tècniques per dur a terme una de les darreres actuacions que mancaven dins el municipi: la restauració del paviment de la seva Plaça de l’Oli.

Els tècnics de l’Ajuntament han confiat en la tecnologia SAULÓ CONGLOMERAT per pavimentar aquesta singular plaça, per integrar aquest paviment en aquest entorn rústic, amb un acabat molt natural i solucionant els problemes de erosió i manteniment definitivament.

L’obra està situada al ben mig d’un dels pobles amb arquitectura medieval més ben conservat de tota Catalunya: PERATALLADA

QUINA ERA LA PROBLEMÀTICA D’AQUELL PAVIMENT?

L’ús amb turismes que han d’entrar i maniobrar per accedir als garatges privats que es troben a la plaça, i les continues pluges, van fer que aquest paviment es trobés molt contaminat i erosionat, fent que el ferm fos molt irregular, i també hi havia problemes de fangs amb 4 gotes i de pols durant l’estiu.

Per aquests problemes els veïns van demanar a l’Ajuntament que realitzessin alguna actuació per solucionar aquetes molèsties. Els serveis tècnics van estudiar el cas i van decidir contactar amb l’empresa Massachs Obres i Paisatge per informar-se dels paviments estabilitzats i les seves possibles aplicacions.

 

SOLUCIÓ? El paviment SAULÓ CONGLOMERAT.

Els serveis tècnics varen estudiar el cas i van decidir contactar amb l’empresa Massachs Obres i Paisatge per informar-se dels paviments estabilitzats i les seves possibles aplicacions.

Des del 2012 que Massachs realitza paviments naturals per tot Catalunya i ha realitzat gran varietat d’obres que envelleixen molt dignament.

La solució proposada va ser de realitzar un paviment d’alta estabilització de SAULÓ CONGLOMERAT per tal de garantir solucionar els problemes de forma definitiva.

 

El SAULÓ CONGLOMERAT és un paviment d’alta resistència amb un aspecte natural ja que té un acabat superficial on ressalten les graves, en aquest cas escollides de un color similar a les construccions de pedra del voltant, aconseguint una perfecte integració a l’entorn. Aquest paviment no fa fang, ni pols, tampoc hi creix nova vegetació pel que no te cap cost de manteniment i envelleix molt dignament.

 

És la solució definitiva als problemes d’erosió que tenien abans i s’ha millorant l’anterior aspecte de la Plaça de l’Oli. Passats uns mesos la satisfacció és general per la decisió presa i la integració es una meravella!!

 

 

Gaudiu de Peratallada i visiteu la Plaça de l’Oli!

 

Per més informació pot contactar-nos a info@massachs.com

Comments are closed.