Massachs Obres i Paisatge, en continu compromís amb la cultura, col·labora enguany com a mecenes en el  26è festival Temporada Alta.

Presentada la nova edició del Festival de Tardor de Catalunya: Temporada Alta. Aquest 2017 arriba a la 26ª edició amb 97 propostes: un total de 25 espectacles internacionals, 26 produccions i coproduccions, 26 estrenes i 65 propostes d’autoria catalana. Una programació multidisciplinària que converteix un any més el Festival en el gran aparador cultural i el pòrtic de la temporada teatral catalana.

Aquest any MASSACHS és una de les empreses col·laboradores, que recolça aquest Festival amb el seu mecenatge. La nostra voluntat és ajudar a promoure aquest reconegut festival, que fa més rica la vida cultural del nostre entorn i dona a conèixer la valuosa creativitat del nostre país.

 

 

 

El Temporada Alta 2017, donarà inici l’11 d’octubre i finalitzarà el 10 de desembre. Dos mesos, en que el Festival continua apostat pel talent nacional amb propostes d’artistes i dramaturgs de renom com Àlex Rigola, Pau Miró, Julio Manrique, Cristina Genebat, Pep Tosar, Jordi Casanovas, Ramon Madaula, Llàtzer Garcia, Alícia Gorina… o propostes de creació contemporània com les de Mal Pelo, El Conde de Torrefiel, Lali Ayguadé, Roger Bernat o Animal Religion, entre altres.

En aquesta edició cal destacar la importància que prenen els temes d’actualitat (refugiats, ètica periodística, narcotràfic, memòria històrica…). Pugen a l’escenari i converteixen el Festival en un espai on prendre el pols a la societat del moment.

Una de les novetats principals d’enguany és que Temporada Alta, conjuntament amb la Fundació La Ciutat Invisible, presenta un nou programa social que reforça  la vessant educativa fent que el Festival entri als centre de formació.

Més informació sobre el festival: http://www.temporada-alta.net/

___________________________________________________________

 

El passat 1 de setembre, MASSACHS va tenir el plaer d’assistir a la presentació per als membres del Club de Mecenatge del Temporada Alta, dins del Saló de descans del Teatre Municipal de Girona, que va comptar amb la presència del Director del Festival, Salvador Sunyer, i de l’Il·lma Sra. Alcaldesa de Girona, Marta Madrenas. Ambdós van agrair a la figura del mecenes com a part activa del Festival i com a incentivadors de la cultura arreu.

 

http://www.temporada-alta.net/ca/club-de-mecenatge.html

Comments are closed.