La marca SAULO SOLID participa en la present edició del la Fira Internacional MUNICIPALIA, que tindrà lloc dins la Fira de Lleida del 22 al 24 d’octubre de 2019.


La Fira Internacional Municipalia, es va crear l’any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions, esdevenint un clar CENTRE DE SOLUCIONS PER ALS AJUNTAMENTS. En l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, la qual cosa fa de Municipalia, la fira internacional líder del sector dins el nostre país.

La nostra marca SAULO SOLID estarà present en un estand, on s’exhibiran els nostres paviments naturals, amb el SAULO SOLID com a màxim exponent i on podran trobar tota la informació tècnica i comercial d’aquest producte, entre d’altres,  amb observació “in situ” del seu acabat, i les seves diferents aplicacions. Ens trobarà a l’estand 224, del Pavelló 2.


20a. MUNICIPALIA

Municipalia obrirà les portes del 22 al 24 d’octubre de 2019, 3 dies en els quals es presentarà una completa àrea d’exposició amb la participació de companyies referents del sector, empreses innovadores i una gran varietat de jornades tècniques que ens aportaran solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les ciutats i la rendibilització de les inversions.

Municipalia esdevé l’”hipermercat dels Ajuntaments”, punt de trobada dels responsables d’administracions, tècnics municipals i empreses que es reuneixen per trobar solucions i eines noves, per millorar la gestió dels seus municipis i ciutats, l’espai públic i la qualitat de vida de les persones.

Més informació: https://firadelleida.com/municipalia/presentacio/

Comments are closed.