La Responsabilitat social corporativa (RSC) és un model innovador de gestió de les empreses que consisteix en la integració voluntària de criteris responsables en els àmbits econòmic, social i ambiental.

Recentment em pogut col·laborar amb el centre BTT de Llagostera, amb algunes ajudes i material per a la seva nova zona de trial per bicicleta. 

 

 

Tant mateix hem acordat una col·laboració amb el Club Patí Cristinenc per l’any 2022. 

 

 

L’empresa Massachs Obres i Paisatge te implementat aquest model de gestió des de fa molts anys.

Dins les dificultats del sector i de la situació econòmica, segueix demostrant l’esforç i compromís de forma continuada amb la cultura, els esports per els joves.. entre altres actuacions de RSE. 

 

La Responsabilitat Socieal de les Empreses (RSE) cerca el compromís de les empreses amb el medi ambient on es desenvolupa i amb la societat de la que és part, es definexi com la contribució activa i voluntària de la millora social, econòmica i ambiental per aconseguir un desenvolupament sostenible i ètic.

 

La Comissió Europea defineix l’RSE com «la integració voluntària per part de les empreses de les qüestions socials i mediambientals en les seves operacions comercials i les relacions amb els seus interlocutors». També assenyala que «ser socialment responsable no significa solament complir plenament les obligacions jurídiques, sinó també anar més enllà del seu compliment a invertir més en el capital humà, l’entorn i les relacions amb els interlocutors» (Llibre verd per al foment d’un marc europeu per a la responsabilitat social de les empreses -Comunicació de la Comissió Europea de l’any 2001).

 

 

Més informació a: https://webvella.massachs.com/responsabilitat-social/ 

Comments are closed.