1. Introducció

L’empresa Massachs te un departament especialitzat en paviments naturals on Investiga i Desenvolupa tecnologies i sistemes de pavimentació naturals. 

Els paviments de Massachs son líders a Europa, em aconseguit estar a la vanguardia en tecnologies, innovació i qualitat amb els paviments naturals. 

 

Els paviments naturals ofereixen solucions tècniques amb la mínima d’afectació a la natura, el paisatge i al medi ambient. 

Oferim solucions ecològiques amb materials completament reciclables i respectuosos amb el medi ambient. 

A l’empresa Massachs creiem en la construcció sostenible, aconseguint respectar la naturalesa del paisatge adaptat a l’ús. 

 

2. Índex de productes

SAULÓ SÒLID – Paviment de terra estabilitzada, amb àrid d’aportació, de molt alta resistència a l’erosió. Més info.

 

TERRA SOLIDA – Paviment de terra estabilitzada, aprofitant l’àrid existent. Més info.

TERRAPREF – Llamborda de terra estabilitzada. Més info.

 

SAULO CONGLOMERAT  – Paviment conglomerat de Sauló. Més info.

 

SAULO PARC – Àrid de sauló millorat tècnicament. Més info.

 

 

 

3. Història i evolució

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge  amb els seus inicis fa més de 50 anys en el món de la construcció, ha adquirit una àmplia experiència i ofereix diferents serveis professional en el sector del moviment de terres, àrids per la construcció i paviments naturals.

Fa més de 20 anys que processem àrids a la pedrera RA411 «Mas Patxot» investigant i millorant característiques tècniques amb l’objectiu de produir un àrid de alta qualitat que compleixi amb les funcions i necessitats tècniques que enginyers, arquitectes i en definitiva els nostres clients ens demanen.

 

L’empresa MASSACHS  Obres i Paisatge  te una amplia experiència en el manteniment de camins rurals, vies verdes i carreteres terciàries.

L’evolució aconseguida amb nostre àrid  saulo parc r g  ofereix un paviment de terra que resisteix més temps l’erosió de les plujes, la meteorologia en general, aconseguint reduir el seu manteniment.

 

Com a professionals disposem de la maquinària específica, l’equip humà format i amb experiència, diversitat de millores i noves tècniques de baix cost per la recuperació de camins i carreteres en mal estat.

 

  sense M   a partir de l’any 2007  va començar a desenvolupar dos processos d’estabilització de terra que mitjançant additius i lligams del mercat solucionessin el problema de l’erosió dels paviments de terra durant anys.

 

A partir de l’any 2012 l’empresa treu al mercat dos procediments certificats amb la qualificació Q de qualitat que aconsegueixen transformar la terra en un paviment natural estabilitzat, incrementant la seva resistència a la erosió, restant en bon estat durant anys. 

 

Mostres paviment de terra estabilitzats amb el sistema SAULO SOLID i amb sistema TERRA SOLIDA.

3. Procediments certificats per la estabilització de paviments de terra:

 

SAULO SOLID quan estabilitzem una capa d’àrid d’aportació

www.saulosolid.com

TERRA SOLIDA R amb fons blau  quan estabilitzem «in situ» l’àrid del lloc

www.terrrasolida.com

 

 

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge slu, ofereix diferents solucions i alternatives per als paviments de terra aquests són en funció de:

– la intensitat d’ús

– si es vol una actuació de mig termini

– si es vol una actuació de llarg termini

– si es vol una actuació de millora de baix cost

– del manteniment

– transformació de carretera antiga d’asfalt en camí rural

– etc.

 

Per més informació, assessorament, estudis de projectes i valoracions econòmiques posis en  contacte amb el nostre departament de Paviments Naturals.

 

[slideshare id=34773676&doc=estabilitzacideterrasaulosolid-sistemacertificat-140516112504-phpapp02]

 

 

 

 

 Contacte