Una actuació del Pla de Barris de Saant Feliu de Guíxols que ajudarà a tranformar i dinamitzar el Barri del Puig.

 

sense M      Durant l’abril del 2013 va dur a terme una obra de urbanització molt singular a la Plaça del Puig a Sant Feliu de Guíxols (Girona).

 

L’actuació promoguda pel Pla de Barris té com ha intenció a  través d’aquests canvis urbanístics donar un impuls econòmic i social aquelles zones de la ciutat que al llarg del temps havien quedat més oblidades.

 

Davant aquest repte la nostre empresa va assumir la responsabilitat i la importància del projecte. Tot i els moments tan difícils en els que ens trobem sobretot en el món de la construcció, la professionalitat dels recursos tècnics de l’empresa, la direcció d’obra i dels nostres partenrs subministradors van aconseguir que s’assolissin els objectius establerts.

 

Anteriorment a l’obra, en el lloc d’actuació hi havia una antiga nau que formava part de la vella industria de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta nau presentava un estat en ruïnes i la resta d’espai s’hi aparcaven alguns vehicles.

 

Les tasques de re-urbanització dutes a terme varen ser l’enderroc de la construcció existent, millores d’accessos en rampes, escales i carrers, redistribució de l’espai en una zona amb graderia per asseure’s i presenciar actes públics i una zona d’esbarjo pels nens i nenes amb diferents mobiliaris recreatius des de gronxadors a una barca de fusta.

 

Una de les preocupacions de la nostre empresa és l’ envelliment de les nostres obres. El dia de la inauguració sempre solen estar perfectes les obres, la qüestió és com envelliran i en quin estat es trobaran al cap de 10 o 20 anys. És llavors quan es veu la qualitat de l’obra, el bon estudi dels materials i solucions tècniques utilitzades a l’obra.

 

És bàsicament un requisit per a nosaltres oferir la millor qualitat al nivell més competitiu com a profesionals en el món de la construcció amb més de 50 anys d’experiència.

 

 

A continuació adjuntem la Revista Plaça del Puig editada del dia de la inauguració:

 Reportatge Abans/Després Plaça del Puig de Sant Feliu de Guíxols 

[slideshare id=32771328&doc=especialplpuig-140326122508-phpapp01]

 

Tot seguit adjuntem una memòria de l’obre:

Revista : «Especial Plaça del Puig» Sant Feliu de Guíxols 

 

 

Comments are closed.