L’empresa logo  va dur a terme l’estabilització dels carrers de terra del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, mitjançat additius naturals com sals i silicats, amb el procediment  SAULO_SOLID_R_amb_fons_blau desenvolupat per aquesta materixa.

 

SAULO_SOLID_sant_pere_pescador_2

L’empresa logo  va dur a terme l’estabilització dels carrers de terra del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, mitjançat additius naturals com sals i silicats, amb el procediment  SAULO_SOLID_R_amb_fons_blau desenvolupat per aquesta materixa. Aquest procediment garanteix una perfecte homogeneïtzació dels additius amb el terreny i amb el punt d’humitat òptim, prèviament estudiat conjuntament amb el laboratori d’assaigs; per així aconseguir una perfecta compactació.

El resultat final es un paviment de terra molt resistent a l’erosió que evita la pols i el fang, totalment integrat a l’entorn i a la natura, passant desapercebut; i envellint dignament amb els anys.

 

Comments are closed.