A finals del mes de Desembre es va inaugurar i obrir al públic el nou aparcament gratuït del sector Mas Masó de Girona dut a terme amb el procediment certificat SAULO SOLID per estabilitzar el paviment de terra.

 

 

 

Es tracta d’un espai amb una superfície total de 2.028’30 metres quadrats, ubicat entre els carrers Montnegre i Agudes de Girona.

 

 

 

Per a un millor acabat i durabilitat a l’actuació portada a terme es va utilitzar el procediment SAULO SOLID R amb fons blau  mitjançant el qual es va estabilitzar el paviment de terra aconseguint que aquest sigui molt més resistent a l’erosió i respectuós amb el medi ambient.

 

D’acord amb el projecte, l’aparcament disposarà de 87 places de pàrquing, tres de les quals són adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

 

 

 

 

Comments are closed.