Millora del camí de ronda de Platja d'aro - Massachs Obres i Paisatge slu

El projecte del camí de ronda de Platja d’Aro a Sant Antoni de Calonge, en el tram entre la Cala del Pi fins la Platja Belladona, té com a propòsit replantejar la traçada del camí existent en alguns punts, millorar l’estabilitat de les infraestructures actuals que el componen i solucionar diversos problemes de estabilitat de talussos.

Millora del camí de ronda de Platja d'aro 4  - Massachs Obres i Paisatge slu
Millora Talús
Millora del camí de ronda de Platja d'aro 2  - Massachs Obres i Paisatge slu
Estabilització talús amb geotextil
SAMSUNG
Revegetació talús

 

Millora infraestructures
Millora del camí de ronda de Platja d'aro 3  - Massachs Obres i Paisatge slu
Estabilització dels marges del camí

 

Els camins de ronda, situats estratègicament en el límit de terra ferm amb el domini marítim, forman una xarxa de itineraris per vianants de gran interès local i turístic. Històricament, aquests camins eren utilitzats per vigilar i defensar-se dels enemics d’aquí en ve el nom, de fer la ronda de guàrdia; tan mateix van ser utilitzats pels contrabandistes i trasllat de mercaderies.

 

Millora del camí de ronda de Platja d'aro 5  - Massachs Obres i Paisatge slu
Millores infraestructures
Millora del camí de ronda de Platja d'aro 6  - Massachs Obres i Paisatge slu
Pilotatges i mesures seguretat

 

El camí de ronda de Platja d’Aro és un tram del conjunt de vies verdes i itineraris que s’estenen per el litoral de Girona, emplaçat a la costa amb un gran valor natural i paisatgístic.

El camí de ronda és un gran actiu de la Costa Brava i recomanem la seva visita en qualsevol època de l’any essent un reclam turístic a tenir en compte més enllà de la temporada d’estiu.

Comments are closed.