Desprès d’anys d’ús, el paviment natural dels carrers del Càmping Salatà es trobava del tot contaminat  per la pol·linització i amb un alt percentatge de fangs provocats per les pluges i el transit de vehicles.

Aquest mes de Març del 2016 van executar-se les obres per tal de solucionar aquests problemes amb una solució que respecti el medi ambient i s’integri perfectament amb la natura.

La direcció tècnica de l’obra va estudiar les diverses possibilitats de renovar el paviment millorant les experiències del anterior i les va proposar a la propietat.

Desprès d’avaluar tècnica i econòmicament la solució més idònia, la propietat es va decantar per les propostes tècniques de MASSACHS Obres i Paisatge.

 

 

 

 

Un dels motius determinants fou la dilatada experiència de Massachs  amb actuacions en altres Càmpings de tota la província i en Parcs Naturals, fet que que constata els resultats aconseguits.

La solució portada a terme ha estat fer un paviment natural estabilitzat tipus SAULO SOLID en el carrer d’accés principal, per la seva més elevada càrrega de transit, i un paviment amb SAULO PARC 0/12 per a la resta.

Foto 3

L’execució es va portar a terme en un termini molt delimitat per la proximitat de l’obertura del Càmping abans de la setmana santa, havent complert satisfactòriament aquesta planificació.

Foto 4

Es va incloure l’execució d’alguns recorreguts per vianants amb paviment tipus SAULO SOLID que, tot i les reduïdes amplades, vàrem portar a terme amb maquina estenedora.

?

IMG-20160310-WA0000

 

Poden trobar més informació a:

www.sauloparc.com

www.saulosolid.com

 

Comments are closed.