Amb l’experiència adquirida en altres actuacions de la nostra empresa, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha confiat en nosaltres per a resoldre el gran problema d’erosió, pols i caigudes, que comportava el paviment de sauló de l’aparcament situat al costat del CEIP Ardenya.

Aparcament CEIP Ardenya abans de les obres
Aparcament CEIP Ardenya abans de les obres

La nostra proposta tècnica ha estat la d’aplicar un paviment natural de terra amb alta estabilització que, al temps que aconseguia mantenir un aspecte natural en l’entorn (espai agradable per tot l’alumnat),  amb poc impacte paisatgístic i poca intervenció en el territori; donés solució als problemes de erosió i manteniment del paviment durant anys.

En un terreny de sauló natural i de massa pendent, l’efecte de la pluja ocasionava nombroses regueres, que feien augmentar el risc de caigudes. Al ser un aparcament d’ús primordialment escolar, la minimització d’aquest risc va ser, també, un dels objectius que es va assolir.

El sistema que es va utilitzar és el SAULO CONGLOMERAT, sistema certificat per l’estabilització de paviments de terra en zones amb trànsit de intensitat mitjana. Amb aquest sistema s’aconsegueix una aplicació dels additius de forma homogènia i aconseguir un paviment amb una resistència a la erosió molt elevada evitant la formació de ragueres, fang i nova vegetació durant molts anys.

SAULÓ CONGLOMERAT és una solució tècnica amb la que hem buscat millorar la formula de àrids, lligams i additius per tal d’aconseguir una resistència a la abrasió en superfície molt elevada, amb unes millors prestacions mecàniques pensat pel seu ús amb trànsit motoritzat.

 

  • Parking Ardenya - SAULO SOLID F - Vista Dron
  • Parking Ardenya - SAULO SOLID F - Vista Dron

 

Tota la comunitat escolar del CEIP Ardenya, i els veïns i usuaris de la zona, ja poden gaudir de l’actuació, que ha mantingut l’aspecte natural previ i ha solucionat els problemes de irregularitats del ferm que apareixien amb les plogudes, evitat el risc de caigudes, acumulacions de sorres, problemes de neteja i de imatge descuidada.

Per més informació, estudis o pressupostos posi’s en contacte! 

Comments are closed.