L’Ajuntament de Figueres davant l’excel.lent resultat de les dues fases prèvies realitzades per la nostra empresa, en les actuacions de millora d’alguns vials de terra al Parc del Bosc de Figueres, amb el sistema SAULO SOLID, torna a confiar amb nosaltres per a l’execució del camí de les Alzines dins el mateix parc.

El Parc del Bosc és una de les zones naturals que rep més afluència de visitants a la ciutat de Figueres. Situat dins de la ciutat, a l’inici del turó del Castell, aquest mostra una certa inclinació en els seus camins interiors, fet que comporta un cost de manteniment molt elevat per l’Ajuntament per poder gaudir-lo en perfectes condicions.


Un dels motius principals pel què l’Ajuntament torna a confiar en la nostra empresa per a la realització  d’aquest tipus de paviment amb SAULO SOLID, és que s’adapta a les característiques de planimetria, resistència i baix manteniment que necessiten els camins del Parc del Bosc.

Les fases anteriors dins del mateix Parc del Bosc que se’ns van confiar, van ser:

– Desembre 2014, l’Ajuntament ens encarrega l’execució de 5 dels camins amb més pendent del Parc.  

– Agost 2016. l’Ajuntament ens encarrega l’execució  de 1.040 m2 de paviment d’un camió de 4m. d’amplària.


Tant en aquesta fase, com en les anteriors, MASSACHS utilitza el sistema SAULO SOLID, aconseguint un paviment que s’integra totalment a la natura, amb impacte paisatgístic mínim, respectuós amb el medi ambient i que envelleix dignament amb el pas del temps.

 

Per més informació, estudis o pressupostos posi’s en contacte! 

Comments are closed.