Els Serveis Tècnics del  PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS han confiat novament en nosaltres per l’estabilització dels camins del Mas Ventós i Mas Puignau, al terme municipal del Port de la Selva amb el sistema TERRA SOLIDA

La problemàtica que es presentava era la d’uns camins de terra que sempre estaven en mal estat degut a l’erosió de la meteorologia i el seu ús,  amb regueres i amb un alt cost de manteniment.

 El fet de tractar-se de camins endinsats en un Parc Natural fa plantejar-se de quina manera i amb quin impacte, es fan totes les obres que transformen el paisatge del Parc per que aquest assoleixi els serveis mínims necessaris amb un model constructiu que sigui respectuós i que s’integri amb el medi ambient. Per aquest motiu, l’aplicació del sistema TERRA SOLIDA és del tot encertada per aquest tipus d’actuacions.

El procediment TERRA SOLIDA  per estabilitzar paviments de terra ja ha estat aplicada amb èxit anterioritat al Parc de Collserola tant per la part de Barcelona com de Sant Cugat del Vallès, i al  Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa en l’execució de l’obra de millora dels accessos dels volcans Croscat i Santa Margarida.

 

Comments are closed.