Fa un any vàrem decidir realitzar una actuació com a prova de qualitat amb les llambordes naturals de sauló TerraPref.  , amb la finalitat d’observar el seu comportament en condicions de trànsit pesat.

A dia d’avui, podem demostrar l’excel.lent envelliment d’aquest tram de 9,60 m2 realitzat.

 

 

La ubicació de la prova es va decidir que fòs un creuament de camins de terra, dins el terme municipal de Santa Cristina d’Aro, entre l’embotelladora  d’aigua de les Gorges de Salenys i un tram de la via verda Sant Feliu-Girona. Aquest creuament té una alta intensitat de trànsit, tant de bicicletes i cavalls que passegen per la Via Verda, com de tractors, turismes i camions (els que van i venen de l’embotelladora) que circulen pel camí de terra.

El resultat aconseguit ha estat un èxit: en un any d’envelliment i d’ús, el paviment de llamborda natural TerraPref està en excel.lents condicions:

– Ni el temps ni l’erosió de l’aigua per les pluges han produït cap erosió al paviment.

– Ni el propi ús amb el trànsit d’alta intensitat ha produït cap tipus de fatiga ni cap fissuració, després de sotmetre’l a condicions de càrrega pesant de camions.

 

La integració paisatgística de la llamborda natural TerraPref és total i permet solucionar els problemes d’erosió que es donaven anteriorment, restant en perfectes condicions sense cap tipus de manteniment.

 

Més informació: Detalls tècnics

Comments are closed.