El passat dia 25 de maig del 2017, va tenir lloc una nova JORNADA TÈCNICA dirigida a clients, tècnics, responsables d’àrea i associats del Gremi de  Jardineria de Catalunya, per a la divulgació i demostració “in situ”, de  les noves tècniques en l’àmbit de la construcció de PAVIMENTS EN  TERRA AMB ALTA ESTABILITZACIÓ: SAULO SOLID i TERRA SOLIDA, que es va desenvolupar amb total satisfacció pels assistents.

Els assistents a la Jornada, van poder visitar, d’una manera didàctica, diferents obres realitzades als municipis de Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Castell d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, destinades a diferents usos, tant en àmbit privat com en el públic, i van poder observar in-situ el perfecte envelliment que té aquest tipus de paviment després d’anys d’ús.

 

 

Massachs organitza periòdicament Jornades Tècniques de divulgació  dels PAVIMENTS EN  TERRA AMB ALTA ESTABILITZACIÓ: SAULO SOLID i TERRA SOLIDA, destinades a diferents àmbits.

Si vosté està interessat en concertar una visita guiada privada per conèixer el nostre sistema, no dubti ens posar-se en contacte amb nosaltres, o omplir el següent formulari:

 

Error: Formulario de contacto no encontrado.

 

 

 

Comments are closed.