Inaugurada l’exposició itinerant «El TREN DE LA MODERNITAT» patrocinada per MASSACHS, que s’inicia al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, com a acte commemoratiu de la celebració dels 125 anys de la posada en funcionament del ferrocarril entre Girona i Sant Feliu de Guíxols.

 

Els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles, Girona i l’Associació d’Amics del Ferrocarril de les comarques de Girona, comptant amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el Consorci de les Vies Verdes de Girona, han organitzat una sèrie d’actes commemoratius per aquest aniversari, entre els que es troba la present exposició.

L’exposició ha començat a Sant Feliu de Guíxols (del 26 de juny al 24 de setembre de 2017), i continuarà per Castell d’Aro (del 30 de setembre al 22 d’octubre de 2017), Santa Cristina d’Aro (del 27 d’octubre al 26 de novembre de 2017), Llagostera (de l’1 de desembre al 31 de desembre de 2017), Cassà de la Selva (del 4 de gener al 4 de febrer de 2018), Llambilles (del 9 de febrer al 4 de març de 2018), Quart (del 9 de març al 8 d’abril de 2018) i Girona (del 13 d’abril al 16 de setembre de 2018).

L’horari de l’exposició és de dilluns a divendres: d’11 a 13 h i de 18 a 20 h. Els dissabtes, els diumenges i resta de festius: d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.

__________________________________

Massachs, que segueix apostant per la cultura com a mitjà de coneixement de l’entorn pròxim, és la patrocinadora de l’exposició itinerant que forma part d’aquests actes commemoratius. Complir 125 anys de la posada en funcionament del ferrocarril que va facilitar el transport entre Sant Feliu de Guixols i Girona, és un esdeveniment de moltíssima importància, pel que estem del tot orgullosos de ser l’empresa patrocinadora en exclusiva d’aquest esdeveniment.

 

Aquesta via de transport, actualment, és una de les vies verdes amb més ús del país. Des de fa més de 6 anys que totes les actuacions de millora de ferm realitzades en aquesta via verda, es duen a terme amb el procediment SAULO SOLID ja que porta demostrant des de el 2011, que és l’ideal per a mantenir la via en perfectes condicions d’ús (sense fangs, herbes, pols ni regueres) i totalment integrada a la natura.

 

Tram de la Via Verda de Llagostera a Santa Cristina d’Aro estabilitzat amb SAULO SOLID. Costa d’Alou. Actuació 2016. 

L’acte inaugural de presentació dels actes commemoratius, celebrat el passat 17 de maig del 2017 a l’Antiga estació de Llambilles, va comptar amb la presència dels Alcaldes i Regidors dels municipis organitzadors, el representant del Consorci de les Vies Verdes com a col.laborador, i el representant de la nostra empresa, com a patrocinador.

  

 

«El tren i el port eren els avenços de progrés que havia viscut el Sant Feliu de Guíxols de l’època»

Anotacions Gaziel. 1963.

Articles en premsa, relacionats:

EL PUNT AVUI

LA VANGUARDIA

Comments are closed.