La marca SAULO SOLID participa en la present edició del la Fira Internacional MUNICIPALIA, que tindrà lloc dins la Fira de Lleida del 24 al 26 d’octubre de 2017.

La Fira Internacional Municipalia, es va crear l’any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions. En l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, la qual cosa fa de Municipalia, la fira internacional líder del sector dins el nostre país.

 

 

La nostra marca SAULO SOLID estarà present en un estand, on s’exhibiran els nostres paviments naturals, amb el SAULO SOLID com a màxim exponent i on podran trobar tota la informació tècnica i comercial d’aquest producte, entre d’altres,  amb observació «in situ» del seu acabat, i les seves diferents aplicacions.

 

Ens trobarà a l’estand 224, del Pavelló 2.

 


 19a. MUNICIPALIA, el centre de solucions per als Ajuntaments. 

Durant 3 dies es presentarà una completa àrea d’exposició amb la participació de companyies referents del sector, empreses innovadores i una gran varietat de jornades tècniques que aportaran solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les ciutats i la rendibilització de les inversions

En el marc de la fira es farà la II Missió Tècnica Internacional «Solucions sostenibles per a la gestió de les nostres ciutats», que congregarà autoritats municipals d’Amèrica Llatina que busquen ampliar coneixements i opcions pràctiques mitjançant un ampli ventall de tallers i networkings.

Municipalia esdevé l'»hipermercat dels Ajuntaments», punt de trobada dels responsables d’administracions, tècnics municipals i empreses que es reuneixen per trobar solucions i eines noves, per millorar la gestió dels seus municipis i ciutats, l’espai públic i la qualitat de vida de les persones.

 

Més informació: http://firadelleida.com/municipalia/

Comments are closed.