Han donat inici els treballs de reconstrucció del mur de pedra situat al Camí de Sota el Parc i que delimita el recinte del Castell de Peralada, encarregades a la nostra empresa per Cavas del Castillo de Peralada. 

Aquests treballs es duran a terme segons projecte redactat per RCR Arquitectes d’Olot.

 

Els condicionants que s’han de tenir en compte per la reconstrucció són, principalment, garantir la continuïtat estètica amb la resta de murs colindants, al mateix temps proveir la necessària estabilitat estructural i augmentar l’alçada de contenció per permetre el pas de camions per sota del Pont.

 

Es construirà un mur estructural de formigó armat, amagat i revestit després per la cara exterior amb paredó de pedra de les mateixes característiques que la existent. Així mateix es preveu fer la reconstrucció del mur coordinadament amb el recalç de la resta dels murs de pedra.

 

Les obres tindran una durada aproximada de dos mesos.

 

 

 

Comments are closed.