L’exposició itinerant «EL TREN DE LA MODERNITAT» patrocinada per MASSACHS, arriba al seu final al Museu d’Història de Girona, com a cloenda a l’acte commemoratiu de la celebració dels 125 anys de la posada en funcionament del ferrocarril entre Girona i Sant Feliu de Guíxols.

 

Els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles, Girona i l’Associació d’Amics del Ferrocarril de les comarques de Girona, comptant amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el Consorci de les Vies Verdes de Girona, han anant organitzant des del mes de maig del 2017 una sèrie d’actes commemoratius per aquest aniversari, entre els que es troba l’exposició itinerant que ara posa el seu punt i final a la ciutat de Girona del 4 de maig a l’11 de setembre d’enguany

L’horari de l’exposició és de dimarts a dissabte de 10:30 a 18:30h. i diumenges i festius de 10:30 a 13:30 h.

 

__________________________________

Massachs, que segueix apostant per la cultura com a mitjà de coneixement de l’entorn pròxim, és la patrocinadora de l’exposició itinerant que forma part d’aquests actes commemoratius. Complir 125 anys de la posada en funcionament del ferrocarril que va facilitar el transport entre Sant Feliu de Guixols i Girona, és un esdeveniment de moltíssima importància, pel que estem del tot orgullosos de ser l’empresa patrocinadora en exclusiva d’aquest esdeveniment.

 

Aquesta via de transport, actualment, és una de les vies verdes amb més ús del país. Des de fa més de 6 anys que totes les actuacions de millora de ferm realitzades en aquesta via verda, es duen a terme amb el procediment SAULO SOLID ja que porta demostrant des de el 2011, que és l’ideal per a mantenir la via en perfectes condicions d’ús (sense fangs, herbes, pols ni regueres) i totalment integrada a la natura.

 

Tram de la Via Verda de Llagostera a Santa Cristina d’Aro estabilitzat amb SAULO SOLID. Costa d’Alou. Actuació 2016. 

 


Veure Programa activitats.

Comments are closed.