La nostra marca SAULO SOLID ha participat en la 20a. edició del la Fira Internacional MUNICIPALIA, que va tenir lloc dins la Fira de Lleida del 22 al 24 d’octubre d’enguany.


Aquesta segona participació de la nostra empresa en l’anomenada Fira, ha estat del tot exitosa, amb un balanç de més de 300 visitants al nostre stand.

Municipalia 2019
20. Edició MUNICIPALIA

Els nostres visitants pertanyien majoritàriament del món de l’administració de les comarques lleidatanes, però també vam rebre visita de tècnics i especialistes d’altres comarques catalanes, responsables dels departaments tècnics d’empreses de serveis, representants de diversos Ajuntaments de municipis espanyols i, altrament, algun representant internacional dels Consells Latinoamericans.

La Fira Internacional Municipalia, es va crear l’any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions, esdevenint un clar CENTRE DE SOLUCIONS PER ALS AJUNTAMENTS. En l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, la qual cosa fa de Municipalia, la fira internacional líder del sector dins el nostre país.


Stand SAULO SOLID

Al nostre stand, es van exhibir els nostres paviments naturals, amb el SAULO SOLID com a màxim exponent. Els nostres visitants van poder observar “in situ” una gran mostra executada expressament per la Fira i poder-la comparar amb una mostra perfectament envellida amb 4 anys de vida.

Tots els nostres visitants, van poder veure un bon nombre d’exemples gràfics de les més de les 200 obres executades amb el procediment SAULO SOLID, dins de 76 municipis, al llarg de 20 comarques del territori català, on es podien observar els diferents àmbits i usos al que es destina.

Agraïm la presència de tots els visitants, al nostre estand!

Comments are closed.