Estabilització amb el procediment TERRA_SOLIDA_R_amb_fons_blau camins de circulació de l’esplanada exterior del poliesportiu de Vidreres.

 

0932 terra solida vidreres

El dissabte 13 de Juliol es va inaugurar a Vidreres l’obra que logo va dur a terme a l’exterior del poliesportiu, el Parc dels horts d’en Pere Pau. Les millores i innovacions en paviments naturals i l’aplicació de formigó reciclat en alguns detalls de l’obra fan que aquesta hagi sigut una obra econòmicament ajustada i de qualitat.

L’ordenament de les zones de pas, els aparcaments i la previsió de l’espai per poder-hi desenvolupar altres activitats fan d’aquest emplaçament un lloc molt polivalent.

Les zones de circulació amb els vehicles s’ha dut a terme el procediment certificat  TERRA_SOLIDA_R_amb_fons_blau  per estabilitzar la terra existent mitjançant additius naturals, aconseguint una alta resistència i allargant la vida del paviment en bones condicions durant molt de temps.

 

 

 

 

0931 vidreres saulo solid 2

Els accessos i  l’entrada del pavelló el paviment de terra utilitzat és el resultat del procediment certificatSAULO_SOLID_R_amb_fons_blau que amb una aportació d’àrid de sauló homogèniament barrejada amb els additius i lligams i la humitat òptima.

 

 

banc arbreda formigo reciclat

 

 

Una altre de les millores i solucions innovadores realitzades en aquesta obra per logo son els acabats amb formigó amb àrid reciclat utilitzant-lo per fer els escocells dels arbres i uns bancs tant a l’entrada del pavelló com a la part posterior a la zona dels plàtans.

 

 

 

 

 

 

 

 

Veure totes les notícies

Comments are closed.