L’ajuntament de Lloret de Mar ha confiat en l’empresa MASSACHS Obres i Paisatge i en el procediment de terra estabilitzada   per pavimentar els nous carrers interns del cementiri.

També es va dur a terme la construcció d’uns murs de gabions de pedra.

 

Lloret gabaions de pedra esglaonats 2 - MASSACHS Obres i Paisatge

 

 

L’estabilització de terra ja fa anys que s’aplica en d’altres paisos com és el cas d’Itàlia on tenim algun partner i hem visitat obres executades amb una mitja de 10 anys d’antiguitat en perfecte estat, que busquen mantenir un aspecte natural en els cementiris reduint el seu manteniment i aconseguint que aquest estigui en bon estat durant molts anys.

 

 

 

 

Per tradició i cultura en algunes zones es manté la relació entre el cementiri i la terra, sentir-se a prop de la natura.

 

El procediment    és un procediment certificat per l’estabilització de terra i que garanteix uns resultats mínims.

Amb l’estabilització s’aconsegueix un paviment de terra molt més resistent a l’erosió de la pluja, meteorologia en general; i de l’ús projectat. SAULO SOLID evita la formació de regueres, de fang i nova vegetació, restant en bon estat durant anys.

 

Tan mateix, en aquesta obra l’empresa MASSACHS Obres i Paisatge va dura terme la construcció de murs de gabions, amb un disseny esglaonat, que compleixen amb la funció de mur de contenció al mateix temps que s’integren perfectament amb la natura. Els gabions de pedra són un element constructiu del tot encertats per projectes on es busca el mínim impacte paisatgístic i perfecte integració de l’actuació amb la natura.

 

 

 

Rampa SAULO SOLID en perfectes condicions.

Fotografia 5 mesos posterior a l’actuació, després d’una ploguda.

Rampa SAULO SOLID en perfectes condicions - fotografia 5 mesos després actuació, després d'una ploguda
Rampa SAULO SOLID en perfectes condicions 5 mesos després actuació

Comments are closed.