L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge va realitzar la re-urbanització del carrer i la zona d’accés a la piscina del càmping Cala Gogo de Calonge. Els objectius d’aquesta obra eren adequar l’espai adjunt a la piscina, definir uns itineraris amb formigó acolorit i l’estabilització de terra SAULO SOLID pels vianants i accessos adaptats per a minusvàlids, aconseguint solucionar els problemes d’erosió dels paviments de sauló.

 

El càmping Cala Gogo fou un dels primers càmpings que van aparèixer a la dècada dels 60 a la Costa Brava. La afluència de turistes per aquesta zona va promoure el negoci que inicialment tenia 40.000 m2 de càmping, i al llarg del temps ha anat evolucionant fins arribar a ésser avui en dia un càmping de primera categoria, amb aproximadament 200.000 m2, en el mateix paratge idíl·lic on es troba als anys seixanta, amb uns serveis acord amb els nivells d’exigència del campista del s.XXI.

 

«Volem donar les gracies a tots els tècnics que conjuntament han aconseguit fer el projecte realitat i a la direcció per la confiança dipositada en l’empresa MASSACHS Obres i Paisatge slu i en els seus productes de I+D com el formigó acolorit i el paviment de terra estabilitzat amb el procediment SAULO SOLID.»

 

La re-urbanització que s’ha dut a terme ha aconseguit renovar la zona adjunta a la piscina, ordenant l’espai, eliminant barreres i adaptant els accessos per a minusvàlids.

La creació de un itinerari clarament marcat pel formigó acolorit , definint les zones per creuar el carrer fins a les instal·lacions de la piscina.

 

 

El disseny i instal·lació de unes platines per a poder penjar una barana per fora el paviment de formigó acolorit i guanyar més espai a la vorera.

La nostra empresa també va dur a terme el reg d’imprimació i vàrem realitzar les zones d’asfalt amb el nostre equip propi de maquinària.

L’aplicació del sistema d’estabilització de terra SAULO SOLID pels camins interns de les parcel·les comportarà una dràstica reducció del manteniment d’aquests, l’increment de la resistència del paviment de terra comportarà que es mantingui en bon estat durant molt de temps. Aquest queda totalment integrat, mantenint un aspecte natural i evitant el problema de l’erosió provocada per la pluja.

 

Comments are closed.