L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge acaba de finalitzar recentment l’execució d’una important obra hidràulica, la Renovació i millora de la xarxa de transport d’aigua entre l’ETAP de Jalpí al  municipi de Tordera i el dipòsit del Vilar al municipi de Blanes. 

L’obra s’ha realitzat per compte de l’Ajuntament de Lloret de Mar, ja que aquesta canonada és  una de les més importants per donar servei al municipi turístic més important de la Costa  Brava.

 

 

 

L’actuació ha consistit en la instal·lació i posada en servei de 3.500 ml de canonada de fosa  de diàmetre 500 mm, amb els corresponents accessoris (ventoses, vàlvules de desguàs, ..) tot  preparat per suportar pressions de servei de 19 atm i puntes de fins a 25 atm.

 

 

 

L’obra va entrar en servei la primera quinzena de juny complint amb el termini d’execució del projecte, fet molt important en aquest cas ja que la xarxa funciona els mesos d’estiu a la màxima capacitat pel fort augment del consum d’aigua potable al municipi.

 

Comments are closed.