L’ajuntament de Sant Cugat del Vallès confia també en la pavimentació de les voreres amb terra estabilitzada mitjançant el procediment SAULO SOLID,  per quan es troben zones residencials a fora del casc urbà.

Voreres Sant Cugat del Vallès SAULO SOLID

 

Quan ens allunyem del casc urbà, la pavimentació de les voreres es té de mantenir en perfectes condicions i lo més integrada possible a la natura que encara es deixa veure en aquestes àrees de menys densitat construïda.

 

Fora del casc urbà, ens trobem amb zones residencials, urbanitzacions, parcs… entorns més rurals on conflueixen la natura i la urbanització. El sistema constructiu que apliquem a la ciutat, amb tots els seus acabats, no han estat pensats en els seus origens per aquests casos singulars on l’entorn demana la mínima actuació i de forma respectuosa amb l’entorn.

 

Tanmateix, el cost que suposa un paviment acabat com a vorera tradicional fa que en molts dels casos les voreres estiguin sense pavimentar i en condicions molt deficients. Però és cert també, que alguns s’oposen a urbanitzar «a cop de formigó i panot» totes les aceres del seu territori.

 

 

 

és una solució per aquesta problemàtica ja que ofereix les propietats tècniques necessàries per què la vorera sigui transitable per vianants, per gent amb mobilitat reduïda, esportistes, cotxets de nadons…etc. integrant-se perfectament amb l’entorn.

 

 

Els serveis tècnics de Sant Cugat del Vallès tornen a mostra la seva confiança amb el nostre procediment per estabilitzar terra SAULO SOLID aplicant-lo com a solució per a unes voreres fora del nucli urbà, concretament el camí de Can Pagan.

 

SAULO SOLID aporta la solució homogènia en qualitat, resistència, cost i integració paisatgística.

SAULO SOLID es manté en bones condicions pel seu ús durant molts anys, permeten fer reparacions i rases sense alterar la tonalitat del paviment.

 

 

Altres actuacions relacionades

Contacte

Comments are closed.