L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge ha estat l’escollida per dur a terme les obres de millora i consolidació del Camí de Ronda de Castell-Platja d’Aro.

El tram és el que va des de la Cala del Pi fins a la Cala Belladona i el pas hi està restringit des del 2010.

 

 

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha aprovat per Junta de govern local el projecte que ha de fer possible la consolidació del traçat actual del Camí de ronda nord o de Treumal, i garantir-ne definitivament la seva seguretat, avui precària arran de les esllavissades provocades pels efectes de la llevantada de desembre de 2008 primer, i del temporal de neu de març de 2010 posteriorment, motiu pel qual es troba tancat. L’acció està centrada en un tram de 387 metres entre la cala del Pi i la cala Belladona -que està clausurat el pas als vianants per la seva perillositat- amb un termini d’execució de sis mesos un cop finalitzin tots els tràmits administratius.

 

La falta de consens entre administracions i la impossibilitat de trobar-ne finançament han sigut els grans ploms d’aquest projecte.

El camí ha restant tancat des de llavors, degudament senyalitzat per als usuaris, tot i que alguns d’aquests han fet cas omís a les advertències. Han sigut varis els accidents durant aquests 4 anys, on la irregularitat del ferm, la manca de elements de seguretat o el mal estat de les baranes i mobiliari dels miradors han suposat un elevat nivell de risc, havent passat més d’un accident greu durant aquest temps.

 

Per aquests motius, estem molt contents de poder-vos comunicar, de que la nostre empresa ha sigut l’adjudicatària de les obres de millora  i consolidació del camí de Ronda de Castell Platja d’Aro.

La nostre primera motivació es recuperar la seguretat íntegra del recorregut, amb la intenció també d’aconseguir que aquest recorregut s’integri totalment a la natura.

 

 

Comments are closed.