Enllestides les feines de millora a la Pujada de la Torrassa de Girona. Aquest itinerari uneix Montjuic, els jardins de John Lennon i el veïnat de la pujada de la Torrasa.

Paviment SAULO SOLID Girona

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Girona han confiat en l’empresa Massachs Obres i Paisatge per realitzar diverses millores d’accessibilitat i seguretat del recorregut per vianants de la Pujada a la Torrassa, un espai natural de gran interès paisatgístic a la ciutat de Girona.

Entre les feines realitzades s’han construït varis trams d’escales amb travesses de fusta de pi per superar els desnivells en el terreny natural, s’han col·locat baranes de fusta per una major comoditat dels usuaris i també per seguretat en els punts on els desnivells ho requerien. Tanmateix l’empresa Massachs va dura terme l’instal·lació de l’enllumenat.

 

 

Per una millor conservació del paviment del camí de terra i reducció del mateniment del l’itinerari, els serveis tècnis de l’Ajuntament de Girona vàren decidir aplicar el sistema certificat SAULO SOLID per estabilitzar la terra. Aquesta actuació consisteix en l’enduriment del paviment de terra mitjançant additius i lligams naturals, evitant l’erosió provocada pel seu ús i els agents meteorològics com la pluja, retardant la formació de regueres, fang, nova vegetació durant anys.

 

SAULO SOLID és un sistema respectuós amb el medi ambient, que s’integra totalment amb la natura i envelleix dignament amb el pas del temps.

Adjuntem tot seguit reportatge fotogràfic de l’obra acabada:

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 9.6

 

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 2

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 9.1

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 8

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa

 

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 5

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 4

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 9.3

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 1

Paviment SAULO SOLID Girona Torrassa 9.2

 

 

 

 

Comments are closed.