Durant aquest mes de Juliol l’empresa MASSACHS Obres i Paisatge va realitzar les feines d’urbanització d’una zona verda i va crear uns camins per dins el bosc amb el paviment de terra estabilitzada SAULO SOLID a l’urbanització Valldemar.

La construcció d’aquest nou recorregut cardiovascular a Castellet i la Gornal té com a finalitat adaptar un circuit natural creant una zona per a fer esport, de passeig lúdic i esportiu a l’hora, en el que es vagin obtenint de forma natural, espais de descans, de pícnic i de pràctica d’exercicis  bio-saludables, amb l’ajuda de les màquines i elements que s’instal·laran en aquestes àrees.

 

 

El projecte requeria de sensibilitat paisatgística degut al seu entorn natural. Una de les decisions més importants fou definir utilitzar el sistema certificat per l’estabilització de paviments de terra SAULO SOLID. Aquest sistema aconsegueix una millor conservació dels vials, evitar l’aparició de ragueres, fang i nova vegetació durant anys; mantenint l’aspecte natural i sense necessitat de manteniment.

El resultat de l’urbanització ha sigut totalment satisfactori. S’ha aconseguit una actuació totalment integrada amb l’entorn natural, s’ha utilitzat un sistema respectuós amb el medi ambient i s’ha incrementat considerablement la resistència a l’erosió del paviment de terra del circuit cardiovascular aconseguint un paviment que envellirà en bones condicions pel seu ús durant anys.

El sistema certificat SAULO SOLID garanteix assolir uns resultats mínims de qualitat oferint la millor relació preu/qualitat/durada.

Comments are closed.