Acabats els treballs, a l’urbanització Rosamar de Santa Cristina d’Aro, consistents en l’obra civil i la instal·lació d’una nova xarxa d’aigua potable en alguns carrers de l’urbanització.

Realitzem projectes i executem les obres per Entitats Urbanístiques de Conservació. 

Acabades les obres de construcció de un nou tram de nova xarxa d’aigua potable a Rosamar. Aquesta urbanització està gestionada per una E.U.C com administració independent que vetlla per les infraestructures d’aquesta urbanització que pertany al terme municipal de Santa Cristina d’Aro però que no depen directament de l’Ajuntament.

 

 

La nostre experiència, de més de 60 anys al sector de la construcció d’obra civil pública i privada, ens avala com a profesionals del sector per donar les millors solucions tècniques amb un cost ajustat per aquelles administracions, agrupacions venials, promotors, Juntes de Compensació i E.U.C.

Per més informació posi’s en contacte.

 

Comments are closed.