El passat mes d’agost es van finalitzar les obres de reurbanització del Carrer Camí sota el Parc al municipi de Perelada (Alt Empordà, Girona).

Les obres van ser encarregades per Cavas del Castillo de Peralada, i és una obra annexa a una actuació més global com és la construcció del Nou Celler.

La direcció de les obres ha estat a càrrec del despatx d’arquitectura RCR Aranda Pigem Vilalta Arquitectes.

 

 

Les obres han consistit en la reurbanització complerta del carrer, la renovació de serveis i com a fet destacat, el rebaix de la cota existent prèviament per incrementar el gàlib sobre el pòrtic existent i poder garantir el pas de camions.

 

 

Aquest increment de gàlib ha comportat haver de reforçar els murs de pedra existents, amb una actuació molt acurada de fonamentació per dames i podent garantir l’execució amb total seguretat tant per les persones que hi treballaven com pels murs existents.

 

Tot i els entrebancs produïts per la pandèmia del Covid-19, les obres varen començar el mes de febrer  i es van finalitzar la primera setmana d’agost, respectant els plaços previstos per la propietat.

 

Comments are closed.