L’objecte d’aquesta convocatòria és subvencionar la contractació laboral de persones aturades de 30 i més anys per fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat; i, en concret, la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat.

 

 

La Generalitat de Catalunya va obrir la convocatòria del 2022 per la subvenció a la contractació de persones de 30 anys o més en situació d’atur en situació de vulnerabilitat, per fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat.

Aquestes subvencions son finançades amb els fons Next Generation al 100% pel Fons Social Europeu de la Unió Europea.

L’empresa Massachs Obres i Paisatge ha aconseguit una subvenció complint tots els requisits i bases establertes, per la contractació de una persona major de 30 anys que s’ha incorportat al personal de l’empresa al sector de la construcció, concretament com a operari de maquinària de construcció.

 

Comments are closed.