Aquest nou tram de camí de ronda unirà dos trams ja existents entre la Platja de Fenals i la Platja de Lloret, de la fase II i III del Camí de Ronda al terme municipal de Lloret de Mar.El projecte persegueix la màxima integració en l’entorn forestal i costaner on s’inscriu. Millorar, preservar, fer compatible i promocionar el seu territori amb un esplèndid paisatge. 

El promotor de les obres és l’Ajuntament de Lloret de Mar,  l’actual projecte és complementari a un projecte major que engloba tot el traçat que s’ha anat licitant i executant en diverses fases. L’empresa Massachs Obres i Paisatge va ser l’adjudicatària del concurs públic d’aquest nou tram de connexió de la Platja de Fenals i la Platja de Lloret.
Les obres ha iniciat al Maig i tenen un important condicionant donat al relleu abrupte, amb fort pendent de la zona d’actuació.

Comments are closed.