L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge està portant a terme els treballs per condicionar el solar municipal de 10.366 m² on es construirà la futura escola de Castell-Platja d’Aro.

 

Durant aquest mes d’Octubre la nostra empresa va iniciar  l’obra de condicionament del solar adjacent a l’actual escola de Castell d’Aro.

 

Les feines a realitzar son l’esbrossada i neteja de la parcel·la, el terraplè del terreny per capes degudament compactades per deixar-lo a cota dels carrers perimetrals, i la darrera actuació és la construcció d’una escullera i dels murs verticals.

 

Pel condicionament  del terreny, de la mobilitat i de l’entorn,  MASSACHS Obres i Paisatge durà terme la construcció d’una escullera amb pedra amb fonament de formigó i també la construcció de murs de gabions de pedra com a murs de contenció verticals.

 

 

 

Imatges construcció mur de gabions per contenció de terres:

 

 

  •  Adjuntem notes de premsa:

 

Vídeo-reportatge de la Televisió CostaBrava:

 

Notícia Diari de Girona – http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2014/10/15/comencen-obres-als-terrenys-nova/692242.html

Notícia El Punt Avui – http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/786010-condicionen-el-solar-de-lescola-de-castell-daro.html

 

Temes relacionats:

Mur de gabions de pedra

Mur de formigó

Rocalla i Escullera

Moviment de terres

Excavació i moviment de terres

 

Contacte

Comments are closed.